Bravo, fetelor!

Sportivele AJF Bistrița-Năsăud, campioane și vicecampioane la turneul național „Fotbal și Feminitate”

-A A +A

Sportivele AJF Bistrița-Năsăud, campioane și vicecampioane la turneul național „Fotbal și Feminitate”
  Municipiul Suceava a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, turneul „Fotbal şi Feminitate”, care reprezintă un proiect de dezvoltare a fotbalului feminin iniţiat de UEFA şi promovat de FRF, cu ajutorul Asociaţiilor de fotbal judeţene. Competiția a adunat la start 28 de echipe, din 14 județe (calificate în urma unor turnee zonale), pe două categorii de vârstă: 12, respectiv 14 ani.
  Dacă la întrecerea fetelor cu vârsta mai mică de 12 ani sportivele din Bistrița-Năsăud au ieșit vicecampioane, concursul la categoria de vârstă 14 ani a fost câștigat de selecționata noastră. Fotbalistele din Bistriţa-Năsăud sunt antrenate de profesorii Leonte Grigore și Cristian Raus.
  La U 12, Bistrița-Năsăud a câștigat grupa în compania Teleormanului (2-1) și Sălajului (3-0), după care, în semifinală, s-au impus la loteria penalty-urilor în fața sportivelor din Mehedinți, iar în finală au pierdut cu 1-0 în fața Argeșului.
  Lotul de jucătoare: Pavelea Florina (Școala Gimnazială Coșbuc), Crețu Monica (Poiana Ilvei), Șotropa Andreea (Poiana Ilvei), Bindea Nicoleta (Poiana Ilvei), Adrian Mihaela (Dipșa), Vaida Flavia („Lucian Blaga” Bistrița), Todea Patricia („Avram Iancu” Bistrița), Breșfelean Luana („Lucian Blaga” Bistrița).

  Scridonesi Laura

  La U 14, selecționata județului nostru a obținut titlul de campioană după ce a învins în grupe Argeșul (2-1), Brăila (4-0) și Teleormanul (3-1), în semifinală pe Cluj (3-0), iar în finală Brașovul (2-1), după ce au fost conduse la pauză.
  Lotul fetelor de „aur” a avut următoarea componență: Dan Claudia (Școala Gimnazială Lunca Ilvei), Dănilă Ana Maria (Poiana Ilvei), Scridonesi Laura (Poiana Ilvei), Ursa Maria (Poiana Ilvei), Candale Maria (Poiana Ilvei), Vlaic Claudia (Pietriș), Cuzuban Bianca („Avram Iancu” Bistrița), Pavelea Georgiana (Coșbuc).
  În plus, Scridonesi Laura a fost declarată cea mai bună jucătoare a turneului. Premierea a fost făcută de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Delegația a fost condusă de președintele AJF Bistrița-Năsăud, inginerul Dan Jiga.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close