(FOTO) Salva: Femeie lovită de mașină după ce s-a dat jos dintr-un autobuz și a traversat neregulamentar

-A A +A

(FOTO) Salva: Femeie lovită de mașină după ce s-a dat jos dintr-un autobuz și a traversat neregulamentar
  Accident de circulație, miercuri dimineață, în jurul orei 6.45, pe DN 17D, în comuna Salva. O femeie în vârstă de 43 de ani, Ioana N., domiciliată în Coșbuc, a ajuns la Camera de Primiri Urgențe a spitalului din Năsăud după ce a traversat strada prin loc nepermis și a fost lovită de mașina unui năsăudean ce circula către Salva.

  Potrivit martorilor, victima a coborât dintr-un autobuz și a trecut șoseaua prin spatele acestuia, moment în care a fost surprinsă și lovită de mașina ce venea din sens opus. Diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie lombară, victima a fost transportată la spital, în stare de conștiență, de o ambulanță SAJ. Polițiștii de la Rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul. Alcooltestul a fost negativ pentru şoferul maşinii, iar în ecuație va intra și șoferul autobuzului, pentru a da seamă de ce a oprit într-un loc nepermis de pe Drumul Național.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Nu era cazul sa fie un om lovit ca sa vadă și autoritățile cum se circula prin salva ,ziua si noaptea pe partea carosabila , mai periculos este pe timpul nopții (cu haine închise la culoare si fără vesta sau alte inscripții reflectorizante , ori o lanterna , lumina de la telefon etc ) așa zisi băștinași " solouani" au impresia ca e strada lui masa...... iar tu ca și conducator auto ești obligat sa îl ocolești. Asta este tristul adevăr. Nu este de mirare nici faptul ca șoferii de la ANI .... opresc unde văd un om la întâmplare sa îl ia in autobuz, autocar , microbus ce o fi el, sau sa se coboare in fata casei ca e prieten cu șoferul, nu de putine ori , sunt sigur ca nu sunt singurul care a fost obligat sa frâneze brusc pentru un asemenea șofer inconștient ( sa nu le spun altfel) .

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Nu esti cu siguranta singurul cu experienta soferilor de la ANI TOUR , am avut tot la Salva o experienta asa , cand a franat brusc pentru a lua om la ocazie , iar cand l-am atentionat prin claxon , a scos mana pe geam si a aratat gesturi care nu cred ca se cuvin celor din HAREMUL ANI , familie credincioasa de pocaiti ... aratand cu degetul mijlociu m***

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close