|

Sărbătoare în localitatea Ilva Mică

-A A +A

Sărbătoare în localitatea Ilva Mică
  Sărbătorea Sfinţilor Arhangheli Mihail și Gavriil are o semnificaţie aparte pentru creștinii ortodocși din localitatea Ilva Mică, întrucât sfinţii îngeri sunt ocrotitorii bisericii aflate în centrul localităţii, păstorită de părintele Stefăniţă Potra. Cu acest prilej, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de un sobor de preoţi, avându-l în frunte pe protopopul Năsăudului, părintele Ioan Dâmbu. Părintele protopop le-a vorbit credincioșilor prezenţi despre importanţa Sfinţilor Arhangheli și a îngerilor lui Dumnezeu în viaţa duhovnicească a fiecărui creștin, subliniind faptul că, după cum fiecare creștin primește un înger la Botez, așa și fiecare biserică și comunitate are ocrotitorul și protectorul ei spiritual. În cadrul Sfintei Liturghii, interpreta de muzică populară Oana Matei, fiică a acestui sat, a susţinut un recital de pricesne. Sărbătoarea a continuat cu o agapă frăţească, la care au participat toţi credincioșii prezenţi.

  pr. Paul Gavriloaie

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close