Veghe şi rugăciune în spaţiul public, în cea de-a şasea campanie antiavort din Năsăud

-A A +A

Veghe şi rugăciune în spaţiul public, în cea de-a şasea campanie antiavort din Năsăud
  S-a încheiat, duminică, cea de a şasea campanie „40 de Zile pentru Viaţă” derulată în orașul Năsăud. În faţa Spitalului „Dr. George Trifon”, cetăţeni de diferite confesiuni s-au solidarizat din nou, prin veghe şi rugăciune în spaţiul public, pentru apărarea celui mai frumos dar primit de la Dumnezeu: viaţa însăşi.
  Să nu uităm că România continuă să fie printre primele ţări din lume în ceea ce privește numărul avorturilor, cu cea mai ridicată rată din Europa, dublă faţă de media din Uniunea Europeană, 48 la sută la sfârșitul anului 2016, şi că până în prezent au fost avortaţi mai mult de 22 milioane de români. «40 de Zile pentru Viaţă» este cea mai mare mişcare pro-life din lume. A început acum 10 ani, în Texas, şi s-a extins încet pe toate continentele, cu rezultate evidente: 13.785 de copii salvaţi de la moarte, 90 de clinici de avort închise şi 157 lucrători din industria avortului care au demisionat pe motive de conştiinţă. În această toamnă, Năsăudul s-a unit cu alte 375 de oraşe din lumea întreagă în acest efort pentru apărarea demnităţii vieţii umane, alături de Cluj, Gherla şi Iași”, ne-a declarat, miercuri, profesoara de matematică Saveta Comes, una dintre principalele militante năsăudene antiavort.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

  Mereti ma si lasati femeile sa-si aleaga ele viatza , dragostea, sanatatea si perpetuarea, n-o transformati in "va.c.a dusa la t.aur " ! Pentru ce ne trebuie o gramada de sarantoci de toate felurile, de betegi si nimurugi care stau pa spatele banului public ? Lasati familiile sa-si planifice ele cati copii sunt in stare sa creasca , sa intretina si sa le ofere un viitor in viatza .Nu mai urlati in strada aiurea !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close