Minunile toamnei, la Grădiniţa Nr. 16

-A A +A

Minunile toamnei, la Grădiniţa Nr. 16
  La Grădiniţa cu Program Normal Nr.16, de pe strada Cerbului, a avut loc joi, de la ora 10.00, programul „Minunile toamnei”, dedicat anotimpului atât de bogat şi pregătit de profesoara Mihaela Pop, împreună cu copii din grupa mare, finalizat printr-un spectacol artistic.
  Îmbrăcaţi în costume care reprezentau fructe şi legume, copiii au fost aşezaţi în faţa unui aranjament cu aceste minunăţii ale toamnei ce îi bucură atât pe oamenii mari, cât şi pe copii. Într-un moment, a intrat în sala de spectacol o fetiţă costumată în toamnă şi purtând un coş cu fructe şi legume.
  În faţa părinţilor, copiii au cântat melodii dedicate toamnei, strugurilor, merelor şi s-au bucurat, animând atmosfera prin bătăi din palme. În continuare, fiecare copil a spus câte o poezie sub formă de ghicitoare despre leguma sau fructul pe care îl reprezenta şi la care se răspundea în cor.
  Aspectul didactic al sărbătorii care încheie o lună de lucru cu copiii la proiectul „Minunile toamnei” s-a împletit cu cel artistic, care i-a bucurat pe părinţi şi bunici.
  La încheierea spectacolului, copiilor le-au fost arătate spre identificare produse culinare specifice toamnei şi ei au ghicit salata orientală, zacusca, tocana de legume, cozonacul cu nucă şi cornuri cu dulceaţă etc., gătite şi aduse de mămici, din care cu toţii au gustat.
  Spectacolul a fost reuşit, copiii fiind dezinvolţi, rostind frumos poeziile şi cântând melodios cu vocile lor îngereşti.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close