O delegație a orașului Năsăud a vizitat Mandello del Lario

-A A +A

O delegație a orașului Năsăud a vizitat Mandello del Lario
  O delegație a Primăriei orașului Năsăud a efectuat, recent, o vizită de lucru în orașul italian Mandello del Lario, în baza relațiilor de înfrățire dintre cele două localități, parafate în 2009. Condus de Carmen Soare, inspectorul pe relații internaționale al administrației năsăudene, grupul s-a bucurat de ospitalitatea arătată de primarul Ricardo Fasoli, în perioada 26 - 31 octombrie. În programul pregătit de gazde s-au regăsit vizite la obiectivele turistice și economice ale micului oraș de pe malul lacului Como, precum și în împrejurimile acestuia. Muzeul Villa Gorosa Resinelli, lacul Como, zona turistică Maggiana și Varenna, biserica San Giorgio ori Navy League au fost tot atâtea atracții pentru năsăudeni. Nu a lipsit spectacolul de la Toren de Andre dat în onoare oaspeților. Vizita a fost un răspuns la cea a „fraților” italieni din primăvară, cu ocazia „Zilelor orașului Năsăud”.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close