|

Bănuită că a furat dintr-o farmacie banii altei cliente, o femeie este căutată din luna august. ACTUALIZARE: Femeia s-a predat la Poliţie

-A A +A

Bănuită că a furat dintr-o farmacie banii altei cliente, o femeie este căutată din luna august
Polițiștii bistrițeni efectuează cercetări pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Cei care pot oferi date despre aceasta sunt rugați să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263.203.012 sau prin 112.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au în lucru un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat la data de 25 august a.c., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”. În cadrul cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 august a.c., în timp ce se afla într-o farmacie din municipiul Bistrița, o femeie și-ar fi uitat un carnețel cu notițe și suma de 500 de lei, în apropierea ghișeului. Ulterior, o altă femeie care a intrat în farmacie ar fi sustras carnețelul și suma de bani. Întrucât carnețelul respectiv conține date importante pentru persoana păgubită, adresăm rugămintea ca oricine poate oferi date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea persoanei din fotografie, să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263.203.012 sau prin 112.

Actualizare:

Conducerea IPJ BN vă mulțumește pentru sprijinul acordat în rezolvarea cazului de furt din farmacie, înregistrat cu autor necunoscut și prezentat vineri, 10 noiembrie a.c. Ca urmare a difuzării cazului în mass-media, persoana în cauză s-a prezentat la Poliție, și-a recunoscut fapta și a restituit paguba persoanei vătămate. Vă mulțumim!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close