|

CSM Bistrița - HCM Slobozia 28-22. Horațiu Pașca: „Mă bucur că am revenit acasă cu o victorie extrem de importantă”

-A A +A

CSM Bistrița - HCM Slobozia 28-22 (15-11). Horațiu Pașca: „Mă bucur că am revenit acasă cu o victorie extrem de importantă”
  Un meci așteptat cu sufletul la gură, joi după-amiază, în condițiile în care HCM Slobozia a venit la Bistriţa cu pretenții, după un meci extraordinar cu SCM Claiova, terminat la egalitate.
  În teren, însă, jucătoarele CSM Bistrița și-au demonstrat superioritatea. Deși meciul a început oarecum timid, scorul fiind deschis de echipa adversă, deși prudența a fost caracteristica principală a primelor minute de joc, ce a urma a fost spectacol. Am văzut o echipă coezivă, cu o bună coordonare și un joc foarte legat. A impresionat jocul foarte combinativ, cursiv, cu sincope nesemnificative în ansamblu și, mai ales, cu soluții concrete împotriva zidului apărării adverse.
  Într-o formă de zile mari – și de data aceasta – Oana Chirilă a făcut un joc superb, învingând apărarea adversă de 9 ori. S-au evidențiat cu reușite spectaculoase Alexandra Orșivschi (5), Szilvia Szabo (4), Magdalena Paraschiv (3), Laura Pristăvița (2), Roxana Cîrjan (2), Almudena Rodriguez (1), Andreea Bărbos (1), Daniela Rațiu (1).
  Trebuie evidențiată și eficiența apărării bistrițencelor în fața jucătoarelor mai înalte ale Sloboziei, acestea rămânând, frecvent, fără soluții. Iar portărițele au fost extraordinare, Cristina Sântămărean, Ana Maria Măzăreanu și Viorica Țăgean zădărnicind acțiunile adversarelor, indiferent că erau din atac sau din 7 metri.
  De remarcat agresivitatea intrărilor jucătoarelor din Slobozia, care a pus, uneori, probleme apărătoarelor noastre, dar care a fost și speculată, elegant, pentru obținerea unor faulturi în atac.
  Mă bucur că am revenit acasă cu o victorie extrem de importantă. Ne era dor de publicul bistrițean”, a declarat antrenorul principal al CSM Bistrița, Horațiu Pașca, citat pe pagina de Facebook a clubului.

  Alexandru Georgiţă

  Declaraţie Horațiu Pașca, preluată de pe pagina de Facebook a CSM Bistriţa

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close