Lucrările la blocul de pe Arţarilor, pe terminate

-A A +A

Lucrările la blocul de pe Arţarilor, pe terminate
Viceprimarul Bistriței, Gelu Muthi, a vorbit vineri, în conferinţa de presă a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Bistriţa-Năsăud, despre cererea de locuințe ANL din municipiu, precum şi despre stadiul lucrărilor de reabilitare a blocului de pe strada Arţarilor parţial distrus, acum un an, în urma exploziei unei butelii.
Locuințe libere avem 99, şi din 52 de dosare care au fost depuse până la data de 5 octombrie, au reconfirmat doar 13 depunători”, a spus Gelu Muthi.
Viceprimarul a subliniat, bazându-se pe experiența anului trecut, că trebuie foarte clar înțelese criteriile luate în considerare la aprobarea dosarelor, precum vârsta solicitanţilor, de maximum 35 de ani. De asemenea, aceştia trebuie să nu fi deținut o locuință până la data depunerii cererii.
În ce privește reabilitarea blocului de pe strada Arțarilor, Gelu Muthi a precizat: „Lucrările încă nu sunt finalizate, dar din discuțiile pe care le-am avut cu constructorul, a rezultat că până în 21 noiembrie se vor finaliza”.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close