|

Prinşi băuţi la volan. Unul, după ce s-a răsturnat cu maşina

-A A +A

Prinşi băuţi la volan. Unul, după ce s-a răsturnat cu maşina
Doi bărbați au fost depistați și opriți în trafic de polițiștii bistrițeni înainte de a produce accidente rutiere, în municipiul Bistrița. Rezultatele testării cu aparatul etilotest au indicat valori peste limita legală. Un accident rutier, produs din aceeași cauză, s-a soldat cu o persoană rănită ușor.

La data de 10 noiembrie a.c., în cadrul acțiunilor desfășurate în municipiul Bistrița, polițiștii de la Rutieră au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.500 de lei, și au reținut 3 permise de conducere. La aceeași dată, tot în municipiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat și oprit în trafic un bărbat de 33 de ani, din Domnești, și pe un altul de 37 de ani, din Bistrița. Ce doi conduceau autoturisme deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Ambii s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunea prevăzută de art. 336 din Codul Penal: „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. De asemenea, la data de 10 noiembrie a.c., în Bistrița, un tânăr de 19 ani, din Monor, în timp ce conducea autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un parapet, după care s-a răsturnat. Din accident a rezultat rănirea uşoară a unui pasager de 19 ani, din Târlişua. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv. Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close