|

Zbor frânt!

Două culturiste au murit într-un accident în Serbia, la întoarcerea de la Campionatul Mondial de la Bistriţa

-A A +A

Două culturiste au murit într-un accident în Serbia, la întoarcerea de la Campionatul Mondial de la Bistriţa
foto: novosti.rs
Oraşul Kovačica din Serbia a fost scena unei tragedii care a umbrit bucuria competitorilor de la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness de la Bistriţa, de asemenea, a tuturor iubitorilor acestui sport. Două sportive de mare valoare, Branislava Jovanović (48 ani) şi Milica Beslač (16 ani), şi-au pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie, produs în noaptea de duminică spre luni.


Tragedie
foto: Milica Beslač
foto: Branislava Jovanović
  Branislava a fost una dintre cele mai bune şi mai cunoscute culturiste din Serbia, multiplă campioană naţională a ţării sale şi a Balcanilor, la Campionatul din Bistriţa ocupând un meritoriu loc 4.
  Milica Beslač, considerată cea mai mare speranţă a culturismului sârb, a fost membră a clubului de fitness Bim Dzim din Barajevo, Serbia, fiind declarată în 2015 cel mai bun atlet de la concursul de la Apatin. În anul 2016 a fost campioana Balcanilor la categoria de până la 16 ani, iar cu două săptămâni înainte de tragedie a câştigat trofeul naţional din Serbia. În cumplitul accident şi-a pierdut viaţa şi mama tinerei, în timp ce tatăl acesteia, care se afla la volanul autoturismului, a ajuns în stare gravă la spital.

  Alexandru Georgiţă

  Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close