(FOTO) Bărbat din Salva dus de urgenţă la spital, după ce a căzut de pe casă

-A A +A

(FOTO) Bărbat din Salva dus de urgenţă la spital, după ce a căzut de pe casă
  Un bărbat în vârstă de 30 de ani, Daniel M., din comuna Salva, se află în stare gravă la spital, după ce, luni dimineaţă, în jurul orei 10.45, a căzut de pe casă, de la o înălţime de aproximativ patru metri. În urma căzăturii, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, cu sângerare din urechea stângă și din nas, precum și traumatisme la abdomen și coloană.
  La faţa locului a ajuns un echipaj medical de urgenţă al SMURD Năsăud, care l-a găsit pe bărbat prăbușit pe betonul din curte, semiconștient. După ce i-a fost acordată asistenţa medicală de urgenţă, acesta a fost transportat direct la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Dacă starea de sănătate a bărbatului o va impune, va fi transferat la Cluj-Napoca.
  Vecinii ne-au povestit că nenorocirea s-a întâmplat când tânărul aproape își terminase de acoperit casa cu tablă nouă. Foarte probabil, el a căzut după ce a alunecat pe învelitoarea umedă, de la ploaie.
  La locul accidentului s-au deplasat și poliţiștii.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close