Pe pârtia de schi continuă să ningă cu critici. Ioan Turc vrea să vadă documentele

-A A +A

Pe pârtia de schi continuă să ningă cu critici. Ioan Turc vrea să vadă documentele
Liderul judeţean al Partidului Naţional Liberal, Ioan Turc, a folosit pârtia de schi din Wonderland ca exemplu al bătăii de joc pe care administraţia PSD o manifestă faţă de banul public. În conferinţa de presă a PNL de luni, acesta a spus că liberalii aşteaptă să vadă documentele care au stat la baza realizării pârtiei, o investiţie inoportună, în opinia acestuia, din cauza altitudinii la care a fost făcută, şi, în plus, realizată foarte prost.
Solicităm administraţiei PSD a municipiului să facă publice toate documentele care au stat la baza realizării pârtiei de schi. Mă refer la contracte, pentru a vedea clauzele, mă refer la studii de fezabilitate, la proiectul tehnic, la sumele care decurg din toate raporturile contractuale având beneficiar Primăria Bistriţa şi care au legătură cu pârtia de schi. Aşteptăm să vedem şi documentele care au stat la baza realizării investiţiei de la ştrandul municipal şi care va fi soluţia finală pe raportul Curţii de Conturi, pentru a avea o opinie cât mai corectă asupra modului cum administraţia PSD la Bistriţa gestionează banul public şi dacă reprezintă interesele comunităţii locale”, a spus Ioan Turc.

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud a legat acţiunile PSD de imaginea liderului acestui partid, Liviu Dragnea, pe care-l vede ca pe un „Al Capone de Teleorman”: „Astăzi (luni – n.red.), la DNA, Liviu Dragnea a oferit un spectacol grotesc, fiind aşteptat şi aplaudat ca starurile rock pe vremuri. Spectacolul gratuit e o palmă pe obrazul României, pe obrazul fiecărui român (...) un afront la adresa tuturor oamenilor cinstiţi din această ţară, a oamenilor care respectă legea şi au încredere în sistemul de justiţie din România. Postura lui Liviu Dragnea de Al Capone de Teleorman nu face cinste nimănui”.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close