Sorin Hangan vrea barieră la trecerea peste calea ferată de pe Ioan Slavici

-A A +A

Sorin Hangan vrea barieră la trecerea peste calea ferată de pe Ioan Slavici
Preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, Sorin Hangan, şi-a anunţat luni, în cadrul conferinţei de presă a partidului, intenţia de a depune un proiect de Hotărâre vizând amplasarea unei bariere sau a unei instalaţii acustico-luminoase la trecerea peste calea ferată de pe strada Ioan Slavici. Asta, în contextul în care deja s-a aprobat montarea unei astfel de instalaţii pe strada Lucian Blaga, iar cablul necesar respectivei instalaţii va trece pe strada Ioan Slavici, pe lângă calea ferată, ceea ce ar impune realizarea investiţiei propuse acum, şi nu mai târziu.
Pentru că, personal, am obosit cu stilul haotic al acestei administraţii, în care care astăzi săpăm şi mâine ne trezim că mai trebuie să săpăm o dată un strat de asfalt şi poimâine modernizăm reţele de apă sau electrice, sau de gaz, sau de altă natură, şi cred că efortul este unul nesemnificativ, în jur de 100.000 de lei. Avem sau am avut în ultimele două luni o multitudine de acţiuni în care am cheltuit mult mai mulţi bani şi nu ştiu dacă a avut vreun sens”, a spus Sorin Hangan.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

Stimate domn, propunerile Dvs nu sunt rele, dar nu va pricepeti deloc la circulatia rutiera cu propunerile Dvs ... ( pe care le-ati mai facut si cu alte ocazii ) . Nu trebuie nici o bariera, ci efectiv un semafor CFR... SIMPLU ... care "intra" pe rosu, automat, cand ajunge trenul la o anumita distanta de intersectia cu calea ferata si se stinge dupa... Fara prea multe cheltuieli inutile...

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close