|

Concert caritabil cu maestrul Dumitru Fărcaş, la Maieru

-A A +A

Concert caritabil cu maestrul Dumitru Fărcaş, la Maieru
  În seara zilei de duminică, 12 noiembrie, zi în care la Sfânta Liturghie s-a citit textul evanghelic ce ne prezintă Pilda Samarineanului Milostiv, în localitatea năsăudeană Maieru a avut loc un concert caritabil susţinut de maestrul Dumitru Fărcaş, alături de părintele Doru Gheaja de la Alba Iulia şi de Mihai şi Gavril Vârva, de la Cluj-Napoca. Evenimentul, organizat de Parohia Ortodoxă Maieru, în parteneriat cu Primăria Comunei Maieru, a avut ca scop colectarea de fonduri pentru ajutorarea unui prunc din localitate, de numai opt luni, care are nevoie urgentă de mai multe intervenţii medicale. La eveniment a participat şi protopopul Năsăudului, părintele Ioan Dâmbu, care a felicitat iniţiativa preotului paroh Dan Cismaş şi a primarului Vasile Borş de a organiza acest concert caritabil, îndemnându-i pe cei prezenţi să urmeze exemplul de iubire jertfelnică al samarineanului milostiv, cu cuvintele Mântuitorului „mergi şi fă şi tu asemenea” (Luca 10, 37). Prin generozitatea celor prezenţi, în urma acestui concert s-a strâns suma de 12.665 lei, bani care vor veni în ajutorul micuţului Dragoş.

  pr. Paul Gavriloaie

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close