Liberalii convoacă cetăţenii la demonstraţie de stradă, pentru susținerea moțiunii de cenzură

-A A +A

Liberalii convoacă cetăţenii la demonstraţie de stradă, pentru susținerea moțiunii de cenzură
Preşedintele Filiallei Bistriţa-Năsăud a Partidului Naţional Liberal, Ioan Turc, a dedicat conferinţa de presă de luni moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose, intitulată ,,PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, care va fi citită după-amiază în Parlament.

Ioan Turc a mai precizat că la nivelul întregii țări, în municipiile reședință de județ, se organizează luni, de către PNL, manifestări de stradă pentru susținerea moțiunii. La Bistrița, susținătorii se vor aduna pe pietonal, în fața sediului PNL, începând cu ora 16.30, după care se vor deplasa spre Palatul Administrativ.
În continuare, președintele Turc a prezentat o sinteză a moțiunii.
Efectele Guvernării PSD: România este ultima ţară din UE în topul investiţiilor în resursa umană, dar PSD vrea să fim prima ţară care lasă plata contribuțiilor de asigurări sociale și de sănătate exclusiv în sarcina angajatului. În România avem o paritate de 9 pensionari la 10 angajaţi, un deficit la bugetul de pensii de 4,5 miliarde de euro, dar PSD vrea micşorarea contribuţiilor la Pilonul II de pensii şi chiar naţionalizarea acestuia. În România natalitatea scade de 27 de ani, dar PSD a plafonat indemnizaţia pentru creşterea copiilor. România ocupă locul 5 în Europa la producţia de petrol şi gaze, dar PSD vrea să plătim cea mai scumpă benzină. Prețurile la carburanți au crescut cu 12 la sută din august până în noiembrie. Prețul la gaze urmează să crească cu 6 la sută. Inflația a crescut de 13 ori față de începutul anului. Avem cel mai scump euro din istorie, 4,64 lei/euro, faţă de nivelul de 4,46 lei/euro promis în campanie. Indicele ROBOR s-a dublat de la începutul anului şi ratele pentru un credit Prima Casă au crescut în medie cu 160 de lei. PSD a îndatorat țara cu 10 miliarde de euro în 7 luni, fără să fie criză”, impută liberalii Guvernului.
,,Oricâte scamatorii ar încerca, doresc să pună Justiția sub controlul lor politic, pentru a-l scăpa pe Dragnea de dosarele lui penale”, a concluzionat Ioan Turc, estimând la 500 numărul participanţilor la demonstraţie.

Plecarea PSD de la guvernare poate aduce echilibru, consideră Diana Morar

Preşedinta organizaţiei de femei a PNL Bistriţa-Năsăud, consilierul municipal Diana Morar, a vorbit despre binefacerile pe care le-ar aduce izbânda votului care contestă guvernarea. Diana Morar a sugerat că liberalii luptă cu instrumentele puse la dispoziţie de Constituţie şi cere fiecărui cetăţean nemulţumit să susţină moţiunea. Întrebării „De ce moţiunea de cenzură?”, Diana Morar a răspuns: pentru că România este ultima ţară din UE în ce priveşte investiţia în resursa umană, pentru că PSD vrea să fim prima ţară cu transferul obligaţiilor fiscale de la angajator la angajat, pentru că există 9 pensionari la 10 angajaţi şi altele. Plecarea PSD de la guvernare, crede Diana Morar, poate aduce echilibru, stoparea haosului fiscal, abrogarea ordonanţelor de urgenţă care au produs acest haos, redarea încrederii investitorilor, oprirea atacurilor la independenţa Justiţiei ş.a.m.d. 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

PSDragnea, in campanie muma, in realitate minciuna. Au trecut deja 10 luni de guvernare PSD-ALDE si in tara nu curge lapte si miere asa cum au promis. Dimpotriva. Ministrul agriculturii face pe prostul si se intreaba nedumerit cum de a crescut pretul alimentelor. El uita ca data de 15 septembrie, adică acum două luni, intrau în vigoare noile accize la carburanţi, care au dus la scumpirea acestora cu aproape 14%. Aceasta crestere de preturi la carburanti se regaseste in scumpirea aproape a tuturor produselor comercializate. Si este doar inceputul.

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

Da, este corect. PNL-ul este cel care doreste sa mobilizeze cetatenii sa faca demostratii de strada, da de... da de... cade guvernul , o sa se "sperie " si o sa faca pe el de spaima ... si cineva o sa-i puna pe ei ( PNL-istii ) la butoane...
Asa viseaza oricare " piki"... partid . Musai sa schimbam legea electorala si sa facem in fiecare an cate o alegere (anticipata daca una normala nu se poate ) .
Le dorim succes !!! Trebuie cineva sa le puna si cate o piedeca "baronilor " care dupa ce ajung la butoane , uita de cei care i-au votat... ca asa-i in democratie ( cica ) ...

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close