O nouă rundă de repopulare cu peşte a râurilor din judeţ

-A A +A

O nouă rundă de repopulare cu peşte a râurilor din judeţ
Agenţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Bistriţa-Năsăud, prin directorul Valer Negruşa şi vicepreşedintele Emil Iustian Alexandru, a desfăşurat, recent, o acţiune de repopulare a râurilor Bistriţa, Şieu şi Someş, cu 2,7 tone de peşte (caras şi crap), valorând nu mai puţin de 10.000 de lei. Aceasta va continua la sfârşitul săptămânii, când ecologistul Marius Bălan va finaliza cea de a doua fază a repopulării cu peşte. După cum ne-a comunicat inginerul Bălan, vineri sau sâmbătă va fi deversată în râuri cantitatea de 2 tone de peşte. Pentru susţinerea acestei runde de repopulare, Marius Bălan a întreprins o acţiune de strângere de fonduri, cu liste pe care se regăsesc oameni interesaţi de acest aspect, inclusiv de la Consiliul Judeţean, Prefectură şi Primăria Bistriţa.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Frumos din partea lor.Dar ce facem cu braconierii ? Daca te plimbi vara prin Salva,Cosbuc sau Telciu poti vedea "la liber" sculele de braconat intinse la uscat pe acoperisul de la sura sau bucataria de vara... In Salva se cunosc intre ei braconierii, politia, Primaria si nimeni nu face nimica de ani de zile... Actiuni de repopulare s-au mai facut si se vor mai face dar ce folos daca pestii nici nu apuca sa creasca si sunt prinsi de braconieri.

imaginea utilizatorului Balan Marius-ecologist

Si braconierii sunt pe listele noastre. Evident nu de prieteni. AJVPS BN are o agenda plina pe 2018 si un protocol solid cu JANDARMERIA ROMANA de a efectua controale de cate ori este nevoie. Aviz amatorilor de ilegalitati !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close