Sute de bistriţeni au scandat lozinci împotriva PSD

-A A +A

Sute de bistriţeni au scandat lozinci împotriva PSD
  Pe pietonalul bistriţean s-au adunat luni, începând cu ora 16.30, sute de membri şi simpatizanţi ai Partidului Național Liberal, pentru a-şi arăta sprijinul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose. La ora 17.00, liberalii, încolonaţi, au pornit pe traseul pietonal - strada Bistricioarei - Palatul Administrativ, în fruntea demonstranților fiind președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, prim-vicepreședintele Stelian Dolha, președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale, Diana Morar, şi președintele Organizației Municipale a PNL, Sorin Hangan. „Jos PSD”, „Hoții”, „Nu vă fie frică, PSD-ul pică!” au strigat cele câteva sute de persoane.
  Noi cerem ca PSD să elibereze Palatul Victoria, pentru toate prostiile pe care le-a făcut: bulversarea Codului Fiscal, atacurile la legile Justiției. PSD se comportă astăzi ca un partid captiv, ca un partid care nu are alt scop decât de a-l apăra pe Liviu Dragnea și grupul infracțional constituit în jurul acestuia”, a declarat Ioan Turc.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Chiar daca politicienii sunt total insensibili (lipsiti de bunul simt) iar protestele de strada nu-si ating scopul, lucrurile incep sa se miste chiar din interiorul "puterii". In urma cu cateva zile avocatul Gheorghe Piperea, din postura de consilier onorific al primului- ministru, cerea demisia lui Liviu Dragnea, din parlament: "Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat şi i-a fost partener? De ce nu demisionează domnul Dragnea, pentru a putea să-şi probeze nevinovăţia şi, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumţia de nevinovăţie merită salvată chiar şi în cazul politicienilor?".
  Iata ca acum un alt reprezentant al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan sare la gatul lui Liviu Dragnea: " Liviu Dragnea si cei din jurul sau sunt tot mai rupti de realitate. PSD este deturnat cu buna stiinta de la scopul sau real, de partid de stanga, si este tarat intr-o lupta cu un dusman imaginar, un rau general care vine de undeva, din afara dar si din tara, de la servicii, de la multinationale, de la banci, de la ambasade, de oriunde mai putin de la conducerea partidului. Membrii de partid trebuie sa fie convinsi ca, desi nu este clar cu cine si pentru ce lupta, miza este uriasa, iar generatiile viitoare le vor fi recunoscatoare.
  In realitate, statul paralel chiar exista si este usor de identificat. Nu cred insa ca Liviu Dragnea cere PSD-ului sa lupte cu el din moment ce tocmai Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al acestui stat paralel. Vorbim de acei cativa politicieni si functionari publici, extrem de bogati, lucratori toata viata lor la stat, membri ai unor retele transpartinice de tip mafiot menite sa fure miliarde de euro din banii publici, sa treaca dupa bunul plac proprietati ale statului in domeniul privat, in proprietatea lor. "
  Referitor la statul paralel invocat de liderii PSD , Cătălin Ivan spune urmatoarele: "Da, exista statul paralel. Numai ca statul paralel este insusi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodata s-o justifice, si care mimeaza, cu destul talent, grija pentru saraci.
  In Teleorman si acum in Romania, saracii devin tot mai saraci in timp ce afacerile lui Valcov si Dragnea prospera".

  imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

  NU BISTRITENI , n-ati zis bine ! Cei iesiti in strada, sunt impinsi de la spate de PNL , ori in calitate de membrii ai acestora, ori prieteni si simpatizanti... Tot " bistriteni " sunt si acestia, dar mai bine le-ati spune pe NUME , ca asa-i cinstit.
  Deci... " Sute de PNL-isti au scandat lozinci... " !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close