Se deschide B1 Shopping. Reduceri în primele zile

-A A +A

Se deschide B1 Shopping. Reduceri în primele zile
  Bistriţenii rămân, încet, fără motive de a mai ieşi din oraş pentru a-şi cumpăra „branduri”. Clujul şi Târgu Mureş se îndepărtează tot mai mult, pe măsură ce nume cunoscute, precum H&M, New Yorker sau deja prezentul Deichmann încep să-şi deschidă magazine în municipiu.
  B1 Shopping, cel mai nou centru comercial din Bistriţa, va fi inaugurat joi dimineaţă, pe Calea Moldovei nr.40A (lângă Kaufland), după ce, vreme destul de îndelungată, a adunat curiozitatea nerăbdătorilor, momiţi din când în când cu firimituri de informaţii despre ce şi cum va fi, iar acum, numeroase nume de prestigiu, coagulate într-o „conspiraţie” a mărcilor decise să le ofere bistriţenilor cât mai multe motive de a nu pleca cu mâna goală. Primele oferte speciale sunt puse la bătaie în chiar primele zile de la deschidere.
  Spre exemplu, magazinul de îmbrăcăminte H&M oferă carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei primilor 50 de clienţi, iar la achizițiile la preț întreg mai mari de 100 de lei se va face o reducere de 20 la sută. Şi New Yorker încearcă să le stârnească bistriţenior interesul, anunţând reduceri, valabile până duminică, de 20 lei pentru cumpărături în valoare de 100 lei şi de 40 lei pentru cumpărături în valoare de 200 de lei.
  Miercuri seară a avut loc inaugurarea oficială, în prezenţa primarului Ovidiu Creţu, a viceprimarului Cristian Niculae, a preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, şi a prefectului Ovidiu Frenţ. 

  Aprecierea dvs: - Media: 3.7 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Ion

  Un altfel de Cibela. Tot la Cluj o sa ma duc...

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Oare cand are sa vina ziua sa nu mai vedem "politicieni" in fotografii cu orice ocazie, doar sa iasa in fata, sa pozeze si sa creada fraieirii ca au cine stie ce contributie in toate...

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close