Statul Paralel

-A A +A

Statul Paralel
De o bună bucată de timp, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au început să dea declarații despre așa-numitul Stat Paralel. După ei, au început și miniștrii Guvernului (încă dinainte de Mihai Tudose1) să dea declarații despre existența și activitatea în România a Statului Paralel. Astăzi, aproape toți membrii Partidului Social Democrat (PSD) și ai Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) produc astfel de declarații. În esență, ar fi vorba despre faptul că Statul Paralel organizează incriminarea membrilor partidului de guvernământ și a liderului lor, Liviu Dragnea, prin dese chemări la DNA, prin declanșarea unor presiuni repetate de natură juridică asupra acestora, prin organizarea acțiunilor de stradă, ale demonstrațiilor cetățenilor, ale sindicatelor și ale organizațiilor civile, ale celor care se declară nemulțiumiți de modificarea periculoasă a Codului Penal al României, de modificarea periculoasă și păguboasă pentru cetățenii țării a Codului Fiscal. De asemenea, tot Statul Paralel este vinovat de faptul că rapoarte ale Uniunii Europene pe anumite domenii sunt defavorabile țării și atrag atenția ca România să nu încetinească lupta anticorupție pe care o duce, situată fiind, în raport cu alte state europene, la un abia nivel mediu, o poziție dată României cu indulgență de către forurile de la Bruxelles.
În concluzie, se vorbește despre activitatea malignă a unui Stat Paralel, despre care, în realitate, nu se dă nici o informație. Cine face parte din Statul Paralel? Din cine este format? În mare, Liviu Dragnea s-a plâns în declarațiile lui că este hărțuit de organismele juridice, de DNA, fiindcă în jurul acestui PUNCT s-ar învârti Statul Paralel, ale cărui „organe” îi pun liderului PSD bețe în roate, îl împiedică să ia hotărâri coerente și benefice României etc. Cu privire la existența acestui PUNCT, sunt date modificările „necesare” din Codul Penal, în ideea ca DNA și CSM să nu se mai poată „atinge” de oamenii politici aflați în puncte importante în conducerea treburilor țării. Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu continuă să facă enunțuri generale despre Statul Paralel, lăsând să se înțeleagă că, de fapt, Direcția Naţională Anticorupție (DNA) ar cam trebui să dispară, iar prerogativele acesteia să fie luate de către Procuratura Generală și Tribunalele din țară și chiar de către Curtea Constituțională, ca și cum Parchetul General și alte organisme juridice nu au în atribuții lupta anticorupție, ca și cum acestea nu ar trebui să demaște corupții și să eradicheze corupția la nivel înalt din România. În acest sens, responsabilitatea cade numai pe umerii DNA!
În felul acesta, pare că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu şi compania se înfruntă cu o fantomă, care - cineva a dat să se înțeleagă - ar fi Laura Codruța Kӧveși... Așadar, Statul Paralel de care sunt speriați toți cei pomeniți mai sus este reprezentat de Laura Codruța Kӧveși și de „o rețea” despre care nu se cunoaște cum e compusă, ce structură malefică o împletește, dacă are colți ori nu are colți și dacă această „rețea” lucrează pentru binele României sau pentru binele altor structuri statale, cum ar fi Rusia, Ucraina, Ungaria, Polonia sau chiar structura subterană a UE! Fantoma acestei structuri are drept scop obținerea demisiei lui Dragnea și a lui Tăriceanu, pentru ca apoi (aici, atenție!, așa se afirmă prin unele studiouri TV) președintele României să-și facă de cap în țară, să prea el frâiele administrative ale țării! Nume proprii această structură nu are, doar nume bănuite, care nu sunt pronunțate în public. Liviu Dragnea, în acest sens bâjbâier, nu are argumente pentru a afirma clar: ăla, ăla, ăla și cu ăla sunt marii vinovați din interiorul Statului Paralel!
Deocamdată, pe tavă a fost servită numai Laura Codruța Kӧveși, un monstru, o îngâmfată căreia i-a dat aripi Traian Băsescu, care ulterior i le-a retezat, Laura Codruța Kӧveși, care este o vampiroaică, suge sângele lui Dragnea și al PSD. Este Muma Zmeilor (se bănuiește că ăștia, zmeii, ar lucra în interiorul DNA și încă alți câțiva „lucrează la negru și paralel”)! L.C.K. le face nopți albe politicienilor, le produce crampe după tăierea și cina porcilor ori după o partidă de pescuit ori le urmărește conturile bancare din Paradisurile Fiscale. L.C.K. este Statul Paralel. Poate afirma ca Ludovic al XIV-lea: „Eu sunt statul!”.
Înainte însă de-a le veni lui Dragnea și Tăriceanu ideea cu „Statul Paralel cel Crud și Cumplit”, prin primăvară, Liviu Dragnea a afirmat că Guvernul României și Parlamentul nu pot să-și îndeplinească sarcinile din cauza prezenței fantomei George Soros în România. Afirmația asta a fost nouă numai pentru Liviu Dragnea, deoarece și premierul Poloniei și cel al Ungariei au dat vina pe George Soros, că cică s-a amestecat în treburile lor interne. Tot așa, Soros și la noi. Numai că povestea lui George Soros în România este veche, e din 1990 - dacă nu cumva mai înainte vreme, fără știrea lui Ceaușescu, dar cu îngăduința rețelelor paralele – de pe vremea când Liviu Dragnea nici nu exista! Așa că, să vină după 30 de ani un țâcă și să-l tragă pe Soroș de mânecă: „Bă, tu ce vrei de la noi?!”, nu ține... E o gogoriță perdantă, ca și tratalele de prietenie ale României cu Ungaria și cu Ucraina!
Soros s-a înfipt în România, la început, prin Grupul de Dialog Social (GDS). Acolo s-au păpat o grămadă de fonduri în dolari, acolo au apărut bursierii. Bursieri Soros (nu ca bursierii alde Dan Voiculescu, un profesor de mucava!), au fost în Cluj, Iași, Timișoara, Brașov și în multe alte orașe, printre bursieri numindu-se scriitori, jurnaliști, pictori, muzicieni etc. Mi-au povestit mai mulți cum era cu bursele Soros. Pe seama bursei, bursierul pleca o lună de zile la studii în Germania, să zicem, acolo studia, scria, treaba lui, nu-l controla nimeni. La sfârșit, bursierul avea obligația morală ca într-un interval de 6-7 luni să prezinte și să publice o lucrare, scrisă, pictată sau interpretată. Nu verifica nimeni ce scria în carțile acelor bursieri. Este adevărat că au fost bursieri care au plublicat, după „studiile pe seama Soros”, cărți în paginile cărora denigrau România și poporul român, îl puneau la zid pe Mihai Eminescu, râdeau de Legendele Românilor, de parcă de Legendele Grecești nu râde încă multă lume! Cam în asta constă diferența semnificativă care a apărut între bursieri, ca urmare a sprijinului lui Soroș.
Însă pe Liviu Dragnea George Soroș nu a avut cum să-l îmbrâncească, nici piedici nu i-a pus (pentru că pe Soroș îl interesa – iar asta se știe din 1990 – numai Transilvania!), nici guvernelor din anul acesta ale PSD nu le-a suflat în ceafă, „povestea” cu Soros fiind o cacealma tipică jocurilor de poker din Alexandria!

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

"Gura păcătosului adevăr grăieşte" spune un vechi proverb. Tocmai Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu si-au găsit să-si dea cu părerea despre Statul Paralel. In cazul celor doi, cand vine vorba de "Statul Paralel" asa cum este el definit, se potriveste mai degraba zicala: "Cine zice, ăla e".
Iata si definitia STATULUI PARALEL, conform site-ului

Întrebare:
Ce este statul paralel?

Răspuns:
Statul paralel sunt cei care își bat joc de tine. De viața ta, de munca ta, de banii tăi.

În fiecare zi tu muncești jumătate din timp pentru a-ți putea plăti mâncarea, casa, a merge în vacanțe, a ține copiii la școală. Poate reușești să pui deoparte și ceva pentru tine. Restul timpului îl muncești pentru plata taxelor și impozitelor.

Daca ești nemulțumit de ce primești în schimb, află că de vina este statul paralel. Statul paralel își bate joc de tine. De noi toți.

Este compus din cei care au vile și case de vacanță de mii de metri pătrați, deși au ocupat sinecuri la stat toată viața, unde au profitat de munca altora și și-au urmarit interesele personale.
Este compus din cei care au obținut diplome de doctorat pe nedrept, deși ei nu știu să vorbească.
Este compus din cei care își fac vacanțe în țări exotice, deși salariul lor nu le-ar permite acest lucru.
Este compus din cei care își numesc copiii în funcții bine plătite.
Este compus din cei care fură banii de medicamente sau cei pentru educația copiilor tăi.
Este compus din cei care fac bani mulți din afaceri cu statul, prin fraudă și prin corupție.
Este compus din cei care fură terenuri și case și insule din patrimoniul acestei țări.
Este compus din cei care obțin comisioane din toate achizițiile publice.
Este compus din cei care iși acordă drepturi speciale în raport cu restul cetățenilor.
Indiferent că ești angajat la o companie privată sau bugetar, că ai propria afacere sau ești liber profesionist, tu alimentezi bugetul de stat. În vreme ce ei, reprezentanții statului paralel, se alimentează din bugetul de stat.

Rezultatul îl vezi zilnic. În spitale, în școlile unde învață copiii tăi, în pensiile pe care le primesc părinții tăi, în investițiile amânate de mulți ani.

Statul paralel este statul politicienilor care îți promit că mâine îți va fi mai bine. Dar de fapt întotdeauna le este doar lor bine.

Statul paralel este statul hoților care îți fură viitorul!

imaginea utilizatorului Balan Marius- ingijitor al Statului

Bine, bine. Inteleg ca multa lume se prapadeste de ras cand aude de Statul Paralel. Si mie imi vine sa stranut cand sudui dupa ce-i aud pe cei care debiteaza asemenea lucruri. Un lucru este cert, si am constatat-o pe propria piele, precum si multi alti contribuabili. Suta la suta exista ADMINISTRATIA (PARALELA) cu aspiratiile si nevoile romanilor si tot la fel de PARALELA in cheltuirea banului public. IOLVON ?

imaginea utilizatorului Bag Sama

Dacă este să ne luăm după CTP, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu fac parte din statul parale.

imaginea utilizatorului anonim

Statul Paralel a luat nastere In Romania odata cu instaurarea regimului Basescu.
Nu dupa mult timp Statul Paralel si-a dat arama pe fata si a inceput atacurile impotriva institutiilor statului, inclusiv impotriva popularului presedinte. Arma preferata a Statului Paralel: Suspendarea.
Asa ca ghiciti cine face parte din Statul Paralel: parlamentari, oameni politici, dar si posturi de televiziune si retele de telefonie mobila, toate conduse si dirijate din strainatate (Uniunea Europeana, SUA, Rusia, tarile arabe etc.).

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close