Câteva sute de bistrițeni au protestat, duminică, împotriva modificării Legilor Justiției

-A A +A

Câteva sute de bistrițeni au protestat, duminică, împotriva modificării Legilor Justiției
Sursa foto: Facebook / Ionuț Gabriel Pop (captură video)
 Aproape 300 de bistrițeni au protestat duminică seara, în municipul reședință de județ, împotriva tentativei coaliției de guvernare PSD-ALDE de a modifica Legile Justiției. Mitingul și marșul de protest au fost programate cu începere de la ora 18, la ora stabilită fiind prezenți cu puțin peste 100 de persoane. Coloanei de protestatari, care a pornit în marș pe traseul Piața Petru Rareș - Primăria Bistrița - Pietonal – Prefectură, i s-au mai alăturat pe drum și alți cetățeni. Marșul a durat două ore, protestatarii fiind însoțiți pe timpul manifestărilor de echipe ale Jandarmeriei din Bistrița.

 „Eu o să vin cu un tricou alb pe care o să scrie „Jos Dragnea”, „Jos Corupția” și cu o banderola albă pe braț, cu mesajul „Corupția Ucide”. V-aș ruga să procedați și voi la fel. Doar împreună vom reuși oameni buni. Nu vă lăsați intimidați și nu vă fie frică de absolut nimic. Avem autorizație de la primărie, totul este organizat și este dreptul nostru să protestăm, pentru că politicienii sunt plătiți din banii noștri, ai cetățenilor, și trebuie să reprezinte interesele noastre. Noi suntem stăpânii, nu ei.”, a fost mesajul lui Ionuț Gabriel Pop, pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook, în dimineața din ziua protestului.

 Bistrițenii au venit cu vuvuzele și pancarte, pe timpul desfășurării marșului scandând lozinci pro-justiție și anti-PSD - „Justiție, nu corupție!”, „România, trezește-te!”, ”Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!”, „PSD, Ciuma Roșie” -, încurajând de asemenea și pe alții să li se alăture: ”Nu stați la căldură! Și pe voi vă fură!”.

 „Cine spune că nu face politică, și că degeaba faci politică, înseamnă că nu îi pasă de viitorul României, (...) și de viitorul copiilor. Treziți-vă, tinerilor! Treziți-vă, oameni buni!”, mai spune Gabriel Ionuț Pop, un sportiv din Bistrița, care a mobilizat protestatarii pe rețelele de socializare și a obținut autorizația pentru mitingul și marșul de duminică seara.

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Păi, la televiziunile pro și contra, emisiunile sunt atât de slabe că-ți vine să fugi din casă. Iar dacă pe stradă întâlnești cu grupuri de oamen care sunt acolo probabil din aceleași motive, te lipești și tu că poate pică o bere.

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

Nu "cateva sute de bistriteni " ... ci " cateva sute de PNL-isti si simpatizanti ai acestora " asa este mai corect . Ei "urlau " ... indiferent ce obiect de " urlat in strada ar fi fost " . Faptul ca in acest moment se afla propunerile de moficicare a legilor justitiei , este doar un cotext politic si atat, pentru ca cei din opozitie, ar fi protestat oricum . S-apoi, chiar nu vreti ca (si) magistratiii sa raspunda pentru abuzurile facute si chiar vreti cu adevarat sa fie "stat in stat"... , iar cine-i conduce sa fie numiti doar de o singura persoana , asa... aleatoriu... ? Nu sunt tot cetateni romani si nu apartin acestei Romanii , in egala masura cu toata populatia din aceasta tzara ?!
Este daca vreti un act de democratie, cand cineva trage de maneca totusi pe cei care se afla " la butoane " si uita de promisiunile facute in campania electorala si este foarte bine asta , dar va rog nu mai puneti pe seama "publicului larg " aceste "mobilizari de fortze " si este bine tuturor sa le spuneti pe nume, asa... exact cum este de fapt , ca n-au iesit ei oamenii in strada din propria lor initiativa ... daca nu erau stimulati si impinsi din spate de un anume partid .
Amintiri-va de afirmatia domnului ex presedinte Basescu , despre faptul ca " noi nu avem ingeri " ... dar efectiv nu inteleg de ce tin cu dintii PSD-istii de acest domn Dragnea si cum de nu au ei un alt lider care sa nu mai fie atat de controversat si mediatizat si totul sta doar intr-un singur om ...
Ce sa intelegem, ca sunt "vai de mama lor" pentru ca au acest "lider" de care le este frica si tot fac pe ei de spaima, ca si nemtii pe vremea lui Hitler... ? !
Hai sa fim seriosi ! Gasiti-va domnilor PSD-isti alt lider ca n-au murit toti si lasati-l pe domnul Dragnea sa-si rezolve problemele pe care le are , ca nu degeaba justitia se invarteste in jurul sau .
Si mie de exemplu, mi-a lasat "bunica " o vila in Amsterdam, "mama" mi-a lasat una in Copenhaga, o marusa dinspre bunica mi-a lasat un palat in California si unul pe o insula din Antile , iar "mosu" mi-a lasat niste "domenii " pe Cotul Dunarii ... dar nu ma cauta nimeni si inca n-am de dat nici o explicatie, nimanui...

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close