Copil rănit de o mașină în intersecția groazei din Năsăud

-A A +A

Copil rănit de o mașină în intersecția groazei din Năsăud
Brambureala creată de recenta strămutare a trecerilor de pietoni din intersecția către blocurile năsăudene a făcut, miercuri dimineață, în jurul orei 8.00, prima victimă: un băiat de 9 ani, accidentat de o mașină pe Bulevardul Grănicerilor (DN 17C). Potrivit polițiștilor, minorul a fost lovit de o mașină condusă de o șoferiță din Salva, în vârstă de 52 de ani, după ce acesta s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Copilul a fost transportat la spital, cu răni minore. Conducătoarea auto este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, alcooltestul fiind negativ.
Intersecția cu pricina (care duce la blocuri, autogară și gară) este una dintre cele mai periculoase din zona Năsăudului, fiind cea în care, de mai bine de două luni, au fost reamplasate trecerile de pietoni, însă oamenii trec, din inerție, tot pe vechile treceri, expunându-se la mari pericole.
După ce am fost obișnuit cu asta 50 de ani, eu trec din reflex pe aici... Să puneți, domnule, la naiba, niște garduri, că mai toți oamenii fac la fel ca mine!”, a spus, contrariat, un localnic „de modă veche”.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close