S-au aprins luminile de sărbători, să ştie Moşul că e aşteptat...

-A A +A

S-au aprins luminile de sărbători, să ştie Moşul unde să vină...
  În prezența a numeroşi părinți și copii, s-a petrecut vineri, la ora 18.00, întâlnirea dintre colind și iluminatul festiv, în Piața Petru Rareș, în fața Palatului Administrativ. Pentru ca momentele de aşteptare să treacă mai uşor, trimişii Moşului îi căutau în mulţime pe cei mici, având coşuleţe pline cu bomboane. Condus de profesoara Cristina Bălan, ansamblul de muzică tradițională de la „Tudor Jarda”, format din elevi în frumoase costume populare, a interpretat colinde, pregătind sufletește asistența pentru momentul în care un prichindel, împreună cu președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a apăsat butonul ce a făcut să strălucească minunatul aranjament de sărbătoare. Luminiţe fără număr îmbrăţişează acum un imens brad, dau strălucire saniei lui Moș Crăciun şi plutesc în noapte formând o perdea se steluţe. Cei prezenți au aplaudat și s-au bucurat de atmosfera de basm coborâtă pe duioasele colinde.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close