Karatiștii lui sempai Marius Pop au câștigat 20 de medalii la Cupa României

-A A +A

Karatiștii lui sempai Marius Pop au câștigat 20 de medalii la Cupa României
  În weekendul ce tocmai a trecut, la Oradea, Federația Română de Karate Kyokushin a organizat ediția 2017 a Cupei României pentru copii U8, U10, U12, la individual și pe echipe. Competiția a reunit 250 de sportivi de la foarte multe cluburi din România.
  Clubul condus de sempai Marius Pop a participat la competiție cu un lot format din 20 de sportivi, care au câștigat 20 de medalii, dintre care 3 de aur, 8 argint și 9 bronz. Toţi sportivii pregătiți de sempai Marius Pop au urcat pe podium.
  M-am prezentat la cel mai important eveniment din acest an competițional, Cupa României, cu 20 de sportivi, 10 din Dumitra, 8 din Feldru și 2 din Bistrița. Unii dintre ei au fost la primul lor concurs de așa valoare. Sunt foarte mândru că toți acești karatiști au cucerit câte o medalie, acesta fiind și obiectivul meu, să ne întoarcem acasă cu medalii cât mai multe. Mulțumesc domnului primar Bălăjan Gheorghe din Dumitra, care și de această dată a ajutat echipa sportivă cu deplasarea la acest eveniment. Mulțumesc, de asemenea, domnului primar Țiolan Grigore din Feldru, care a fost prezent alături de noi la acest eveniment important din viața sportivă a copiilor de la clubul nostru”, ne-a declarat sempai Marius Pop.

  Laureații de la Cupa României pregătiți de sempai Marius Pop

  Locul I: Alex Matias Zăgrean, Natalia Maria Strugari, Darius Iloie
  Locul II: Bianca Ileni, Mariana Ungur, Macedon Lucas Marti, Andreea Ilinca Moldovan, Anamaria Ciurcău, Paul Bradea Perzsi, Elena Strugari, Leon Olar
  Locul III: Melisa Porfidi, David Tudose, Raul Opriș, Larisa Cozac, Adela Ciont, Mihai Ionuț Costan, Darius Ileni, Steve Moloca, Teodor Hoha.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului DELU

  Ce poate fi mai frumos decat sa vezi cum un Campion ca Marius Pop face cunoscuta zona noastra Bistrita ,Somes !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close