|

Opt ani de la operaționalizarea modulului SMURD Bistrița-Năsăud

-A A +A

Opt ani de la operaționalizarea modulului SMURD Bistrița-Năsăud
Ziua de 03.12.2017 reprezintă un reper important în activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud. În urmă cu opt ani, în data de 03 decembrie 2009, a avut loc operaționalizarea modulului SMURD în cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița. Prin înfăptuirea acestuia, I.S.U. „Bistrița” a atins un deziderat extrem de important, atât pentru unitatea noastră, dar mai ales pentru comunitățile deservite, în acest moment la nivelul județului acționând un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și şase echipaje de prim ajutor.
Aceasta cifră are o semnificație aparte pentru noi toţi. Au fost opt ani de construcție a unei echipe de profesioniști în intervenția medicală de urgență, opt ani ce au adus împreună medici și asistenți medicali, ofițeri și piloți, paramedici și voluntari, toți entuziaști, buni profesioniști și îndrăgostiți de muncă și de viaţa semenilor lor. Aceşti opt ani au însemnat mii de intervenții în situații critice, zeci de mii de bătăi ale inimiilor pacienților, mii de priviri către monitor și mii de telefoane, mii de finaluri fericite. Au însemnat însă și lacrimi, și îngeri, și obstacole, și renunțări, și clipe de cumpănă... și alte începuturi, și alte vise, și alte vieți salvate, și alte proiecte realizate, și alte vârfuri atinse. Aceștia sunt doar primii 8 ani dintr-o poveste frumoasă realizată pe meleagurile judeţului Bistriţa-Năsăud.
Le urăm colegilor care activează în aceste structuri multă sănătate, putere de muncă şi avem convingerea că vor continua, cu aceeași rigurozitate, lupta contra cronometru pentru salvarea vieților oamenilor.

Informare şi relaţii publice ISU „Bistriţa”

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

La multi ani tuturor acestor oameni de exceptie, sanatate, putere de munca si fericire , le dorim ... sincere felicitari si aprecieri de bine pentru efortul continuu, permanent si sustinut, zi si noapte, pentru binele nostru al tuturor !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close