Elevii de la „Sfânta Maria” au primit daruri de la trimisul Moşului, viceprimarul Cristian Niculae

-A A +A

Elevii de la „Sfânta Maria” au primit daruri de la trimisul Moşului, viceprimarul Cristian Niculae
  În ajun de Moş Nicolae, Primăria Bistriţa s-a gândit, ca în fiecare an, şi la elevii de la Liceul Tehnologic Special „Sfânta Maria”, în mijlocul copiilor şi profesorilor, în sala de festivităţi, aflându-se pentru momentul împărţirii darurilor viceprimarul Cristian Niculae. Dar până să ajungă Moşul, un grup de colindători a interpretat câteva colinde, în acompaniament de chitară. Apoi, viceprimarul Cristian Niculae, însoţit de directorul şcolii, profesoara Lacrima Ivan, i-a felicitat pe elevi pentru frumoasele colinde, pentru că au fost cuminţi, astfel că „Moşul nu a venit cu mâna goală”. Viceprimarul a colindat împreună cu copiii, i-a aplaudat şi felicitat, apoi le-a împărţit daruri de sub bradul împodobit. Şi oaspeţii au primit cadouri din partea copiilor, făcute chiar de ei la orele de practică.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close