Zona centrală a Bistriţei, îmbrăcată în lumină

-A A +A

Zona centrală a Bistriţei, îmbrăcată în lumină
  În Piața Centrală din municipiul Bistrița a avut loc marți, la ora 17.00, evenimentul care a dat semnalul intrării în perioada sărbătorilor de iarnă: pornirea iluminatului festiv.
  În fața pomului de Crăciun împodobit au stat prefectul Ovidiu Frenț, primarul Ovidiu Crețu, administratorul public al municipiului, George Avram, şi viceprimarii Cristian Niculae și Gelu Muthi. Pentru a acționa butonul care să coboare feeria de lumină peste centrul municipiului, primarul Crețu a fost ajutat de Ilinca, o fetiţă în vârstă de 6 ani. După punerea în funcțiune a instalației de iluminat, artiștii de la Palatul Culturii au susținut un foarte frumos recital de colinde, iar spre bucuria celor mici, păpușile Teatrului Alexandru Misiuga au animat atmosfera, cântând și dansând. De asemenea, s-a deschis şi Târgul de Crăciun; căsuțele de lemn cu produse de mare diversitate s-au luminat și ele cu franjuri de lumină și cu becuri ispitind la cumpărături.
  Primarul Ovidiu Creţu a profitat de ocazie pentru a le transmite celor prezenți că în această iarnă se va putea schia pe pârtia din Wonderland, dacă vom avea zăpadă şi dacă va fi suficient de rece.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close