Amintiri cu Regele Mihai, din timpul vizitei făcute la Salva la sfârșitul anului 2006

* „Am avut o mare bucurie să pot colinda din nou frumoasele meleaguri bistrițene” *

-A A +A

Amintiri cu Regele Mihai, din cadrul vizitei făcute la Salva la sfârșitul anului 2006
  Primarul comunei Salva, Gheorghe Onul, și-a reamintit miercuri, la o zi după trecerea în neființă a Majestății Sale Regele Mihai, felul cum a fost primit acesta la Salva, pe data de 29 decembrie 2006, în cadrul unei vizite pe care a efectuat-o împreună cu Regina Ana și cu Altețele Lor Regale Principesa Margareta, Principele Radu, Principesa Elena și soțul ei, Alexander McAteer.
  I-am primit cu mare drag pe oaspeții noștri istorici, înconjurându-i cu cinstea cuvenită. Regele Mihai și familia sa s-au simțit extraordinar pe meleagurile Salvei, drept pentru care Majestatea Sa a ținut să-mi mulțumească personal într-o scrisoare trimisă pe adresa Primăriei Salva în 6 martie 2007”, ne-a spus primarul Gheorghe Onul.
  Edilul ne-a prezentat respectiva scrisoare, ținută la loc de cinste în biroul său.


  Domnule Onul,
  Vă mulțumesc mult pentru frumoasa primire pe care ne-ați făcut-o Mie și Familiei mele în zilele premergătoare trecerii dintre ani. Gândul meu la ceas de sărbătoare s-a îndreptat mereu către românii din lumea întreagă, dar dorința mea cea mare a fost să petrec pe pământul Țării Mele sfârșitul unui an vechi și începutul celui nou. Am avut o mare bucurie să pot colinda din nou frumoasele meleaguri bistrițene. Ospitalitatea dumneavoastră, căldura cu care am fost înconjurat de localnicii comunei Salva, felul în care vă gospodăriți pentru ca locurile să arate cum se cuvine au toată aprecierea mea. Vă mulțumesc încă o dată și vă doresc, Domnule Primar, spor în toate!”,
  se spune în scrisoarea semnată de Regele Mihai.


  Gheorghe Onul crede că, odată cu dispariția Majestății Sale, România a pierdut o parte din istoria ei.
  Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Regele nostru iubit, Mihai!”, a ținut să transmită primarul comunei Salva.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Alexandru

  D-le Sârbu, Regele a trecut la cele "veşnice", nu în "nefiinţă"!! Dacă sunteţi adeptul teoriei cu "nefiinţa", s-avem pardon! O păstraţi pt. d-voastră.
  PS
  În "nefiinţă" vor merge cei de teapa tovarăşului Iliescu, cu el în frunte!

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close