Lumea Lego are nevoie de arhitecţi. Copiii sunt aşteptaţi să dea frâu liber imaginaţiei

-A A +A

Lumea Lego are nevoie de arhitecţi. Copiii sunt aşteptaţi să dea frâu liber imaginaţiei
  Intrând, zilele acestea, în Casa Argintarului din Bistriţa, te poţi trezi purtat de imaginaţie într-o altă lume, construită doar parţial, parţial lăsată la voia imaginaţiei copiilor. Sau a celor care vor doar să-şi dezmorţească degetele îngheţate punându-le la lucru, cum au făcut miercuri, în jurul amiezii, o mamă şi fiul ei, dacă frigul nu o fi fost doar o scuză a celui mic pentru joacă...
  Chiar de la intrarea în Casa Argintarului curiozitatea te poartă pe străzile a două oraşe ridicate cu ajutorul acestor minunate materiale de dat formă roadelor imaginaţiei care sunt piesele Lego, iar într-o sală alăturată, pe o masă uriaşă, se găseşte un număr enorm de piese din care cei mici pot construi cele mai năstruşnice geometrii ale imaginaţiei. De fapt, rostul acestei expoziţii este să stârnească şi să valorifice imaginaţia.
  Expoziţia de iarnă Brickenburg 2017 a fost deschisă marţi, în organizarea Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Asociaţia Brickenburg, şi va rămâne deschisă până duminică, între orele 11.00 – 19.00.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close