|

Daruri din inimă pentru telceni

-A A +A

Daruri din inimă pentru telceni
  Sala de festivități a comunei Telciu a fost miercuri seara gazda unui concert de colinde și obiceiuri de iarnă: „Daruri de Sfântul Nicolae”, spectacol oferit de primarul comunei Telciu, Sever Mureșan, și de consiliul comunal al acestei localități. La manifestare și-au adus aportul: Ansamblul Profesionist „Dor Românesc”, Ansamblul de muzică tradițională al Liceului „Tudor Jarda” din Bistrița, dar și Ansamblul „Codrișorul” Bistrița.
  A fost o seară minunată, primită cu multă bucurie de telcenii prezenți la acest spectacol: „Este, practic, debutul manifestărilor pe care le dedicăm și noi, cei din Telciu, Sărbătorilor de Iarnă, evenimente care ne încântă, în fiecare an, foarte mult. Vom mai avea câteva evenimente, sperăm să aducem mai multe zâmbete pe fețele telcenilor, să ne bucurăm împreună de momentul când vom celebra Crăciunul sau Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos!”, a spus primarul Sever Mureșan.
  Primarul Sever Mureșan a mai apreciat faptul că 2017 a fost din punct de vedere financiar și al investițiilor un an bun și că are așteptări mari de la 2018: „2017 nu a fost un an tocmai rău, deși întodeauna există loc de mai bine. Vom vorbi la finele anului despre investițiile făcute de primărie, dar și despre ceea ce ne propunem pentru 2018”, a conchis primarul comunei Telciu.
  Între organizatorii spectacolului „Daruri de Sfântul Nicolae” s-au mai numărat Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură și Asociația Internațională „Diaspora”.

  Primăria comunei Telciu,
  Cabinet primar

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close