Părintele Constantin Necula conferențiază la Năsăud, despre Crăciun

-A A +A

Părintele Constantin Necula conferențiază la Năsăud, despre Crăciun
Părintele Constantin Necula, unul dintre cei mai cunoscuţi preoţi ortodocşi din România, va fi prezent vineri, de la ora 17.30, la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud, pentru a vorbi despre Crăciun, ca sărbătoare a familiei. Organizat de pr.drd. Iulius Mureșan, parohul bisericii „Sfântul Ilie”, evenimentul se va bucura și de un concert de colinde susținut de Sorin Găzdac, Ioan Frieș, cu Daniel Pavelea și Grupul Năsăudeanca.
Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine - franceză, italiană, germană - și numeroase recenzii. A susținut 150 de conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune, atât la posturi naționale, cât și internaționale.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close