|

Urmărit internațional depistat de polițiștii bistriţeni

-A A +A

Urmărit internațional depistat de polițiștii bistriţeni
Polițiștii bistrițeni au depistat un bărbat de 44 ani, urmărit international de autoritățile din Germania pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri.

Schimbul de date şi informaţii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliției Române. Miercuri, 6 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița–Năsăud au depistat un bărbat de 44 de ani, din Bistrița, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de trafic ilicit de droguri. Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. A fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis împotriva acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile și a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile germane.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close