(FOTO) Crimă violentă la Zagra! Un tânăr a fost lovit cu bestialitate cu un levier, de vecinul lui

-A A +A

(FOTO) Crimă violentă la Zagra! Un tânăr a fost lovit cu bestialitate cu un levier, de vecinul lui
  Petrecută la miezul nopții de joi spre vineri, o crimă de o violență extremă a îngrozit comuna Zagra. Un tânăr de 27 de ani, Dumitru Octavian Androne, a fost omorât cu sânge rece, în centrul satului, de către un vecin, Traian Rus, în vârstă de 32 de ani, în urma loviturilor repetate aplicate cu un levier. Alertați prin 112, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa victimei, deși au încercat să o resusciteze mai bine de o oră și jumătate. Criminalul a fost reținut de polițiști și dus la audieri în miez de noapte, acesta recunoscându-și fapta, surprinsă și de camerele de supraveghere din centrul localității.
  Povestit de localnici, filmul crudei întâmplări pornește undeva în jurul orei 17.30, când cei doi s-au întâlnit la barul din centrul satului pentru a bea împreună. Scandalul s-a aprins după discuțiile avute în contradictoriu, însă au degenerat de abia mai târziu, după ora 22.00, după ce bărbații au ajuns într-un alt bar, situat la circa o sută de metri distanță, în blocul satului. Aici, Traian Rus și-a pocnit amicul cu o sticlă de bere în cap. Chiar dacă scandalul a fost oarecum aplanat după ce cei doi au fost poftiți să iasă afară din bar de către proprietar, „bulgărele” discordiei a continuat să se rostogolească. Androne a plecat nervos spre casă, pe jos, pentru a se înarma cu un cuțit, în timp ce rivalul l-a urmărit cu mașina, de la distanță. Ceasul rău a făcut ca cei doi să se reîntâlnească în centrul satului, în fața primului bar. Acolo, Rus a început să-l lovească pe Androne cu un levier în cap.
  Căzută la pământ, victima a fost lovită în continuare cu levierul peste cap și torace, până nu a mai mișcat. Cel care a dat alarma a fost paznicul primăriei. Acesta ne-a declarat că cei doi erau prieteni de mici, Traian Rus lucrând sezonier în Austria, la pădure, de unde se întorsese de câteva zile pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă acasă, el fiind căsătorit și având un băiețel de 4 ani.
  Din ce știu, Androne se înțelegea bine cu Rus, acesta ducându-l de câteva ori la lucru în Austria. Nu știu de la ce a pornit scandalul. Cel omorât nu era căsătorit, era agricultor și locuia împreună cu mama sa, după ce tatăl său a decedat”, ne-a spus paznicul primăriei.
  Reținut de polițiști și procurori, Traian Rus va fi prezentat vineri judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, încadrarea juridică fiind cea de omor calificat.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  S-au intalnit in acelasi loc idiotii staului!

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close