|

Socializare, comunicare, competiţie, încântare!

-A A +A

Socializare, comunicare, competiţie, încântare!
  Sunt ingredientele care au dat valoare Cupei Moş Nicolae de fotbal pentru copii cu probleme speciale, desfăşurată recent la Liceul Tehnologic Forestier. Într-o atmosferă de prietenie şi înţelegere, 45 de copii cu dizabilităţi de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Beclean, Liceul Tehnologic Special „Sfânta Maria” din Bistriţa şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2 Bistriţa s-au bucurat de confruntarea sportivă, alături de elevi din cadrul liceului forestier.
  Nu am să detaliez, aici, beneficiile sportului în general. Dar este evident că într-o competiţie toate diferenţele dispar, rămâne doar plăcerea jocului. Într-o competiţie nu mai suntem cu probleme speciale, suntem sportivi, suntem membri ai unui grup în care contează un singur lucru: sportivitatea! Şi chiar dacă doar câţiva au primit cupă, cu toţii au fost câştigători!
  Aflată la a treia ediţie, competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret.

  Alexandru Georgiţă

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close