|

Poliţişti răsplătiţi cu un concert de colinde de elevii de la secția de muzică a Clubului Copiilor din Năsăud

-A A +A

Poliţişti răsplătiţi cu un concert de colinde de elevii de la secția de muzică a Clubului Copiilor din Năsăud
  În luna decembrie, nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită! Copiii care astăzi se bucură că au unde să exerseze i-au răsplătit pe polițiști cu o surpriză.

  Secția de muzică vocal-instrumentală a Clubului Copiilor din Năsăud a fost modernizată datorită implicării trupei de muzică REEA, care a organizat, printre altele, un concert caritabil în beneficiul acestor copii, exact în urmă cu un an. Banii proveniți din vânzarea biletelor și din sponsorizări au fost investiți astfel încât copiii să se poată bucura de un loc în care să viseze, creeze și să își exerseze pasiunea pentru muzică. Pe lângă banii adunați, timp de o lună și jumătate, patru colegi polițiști năsăudeni au închegat o echipă, și-au „dăruit” timpul liber și au efectuat, benevol, toate lucrările de renovare a sălii care astăzi adună copiii pasionați de muzică, din zona Năsăudului. Având în vedere toate aceste lucruri, polițiștii au avut parte de o surpriză, în prag de sărbători. Elevii de la secția de muzică a Clubului Copiilor din Năsăud, alături de profesori, au organizat, în mare taină, un concert de colinde, i-au invitat pe polițiști să îi asculte și le-au dăruit lucruri făcute manual, de către ei, în semn de mulțumire. Pentru munca depusă, pentru timpul alocat celorlalți, pentru ajutorul acordat celor mai mici pasionați de muzică, săptămâna trecută copiii și-au exprimat mulțumirile în cel mai simplu și sincer mod, prin muzică. Trupa „Bloom”, formată din elevi ai claselor a IX-a și a X-a de la Colegiul Național „George Coșbuc”, a susținut astfel primul „live” pentru cei care le-au dăruit locul în care pot să exerseze și să viseze.
  Felicitări, pentru implicare, Darius, Victor, Claudiu și Delu.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close