Șoc printre locuitorii Năsăudului: Daniel Strugari-Teglar, fost director de instituție și politician de vază, a murit subit

-A A +A

Șoc printre locuitorii Năsăudului: Daniel Strugari-Teglar, fost director de instituție și politician de vază, a murit subit
Se întorsese de câteva zile din Canada, acolo unde era stabilit împreună cu familia, pentru a petrece sărbătorile de iarnă în Năsăudul natal, dar și pentru o misiune de evanghelizare, însă Domnul a hotărât să-l cheme la El atunci când nimeni nu se aștepta. Daniel Strugari-Teglar, căci despre el este vorba, a murit la doar 48 de ani, pe 19 decembrie, chiar înaintea unui program de colinde din Alba Iulia, susținut de echipa Misiunii Speranța, după ce duminică își aniversase ziua de naștere.
Au fost clipe grele pentru echipa Misiunii Speranța în această zi. Evanghelistul Daniel Strugari Teglar (Canada) a trecut la Domnul după ce a suferit un atac de cord înainte de programul de colinde din Alba Iulia. Pe 11 decembrie, cu bucurie posta pe pagina lui de Facebook o poză alături de Gabriel Gorcea, anunțându-și plecarea spre România, unde împreună urmau să aducă vestea mântuirii, unul prin Cuvânt, altul prin colind. Duminică, 17 decembrie, se bucura de urările de „La mulți ani” pe care le primea de la cei din jur... Ieri, posta pe pagina lui un mesaj prin care își reafirma credința puternică în Acela despre care predica. Fratele Daniel nu știa ce îi va aduce ziua de azi, dar știa că Dumnezeu va fi acolo!”, se arăta, marți, pe rețelele de socializare.
Daniel Strugari Teglar a fost un om cu o mare pasiune pentru Dumnezeu și pentru predicarea Cuvântului Său. Când a ajuns în Canada prima dată, l-am luat cu mine la muncă, la gresie și la faianță. De când L-a cunoscut pe Domnul, și-a dorit mult să spună oamenilor despre dragostea Lui, despre jertfa Lui! Înainte să venim în România, unde urma să slujim împreună, eram amândoi foarte aglomerați și trăgeam tare să terminăm ce aveam de lucrat. Era deosebit de entuziasmat că va veni în misiune în țară, să slujească pe Domnul. A fost greu pentru mine și pentru toată echipa de slujire să fim acolo când Daniel a intrat în stop respirator și s-a prăbușit cu puțin timp înainte să începem programul la biserică… Nu înțelegeam ce se întâmplase, apoi veștile erau din ce în ce mai greu de acceptat și de crezut”, a notat și Gabriel Gorcea, pe pagina sa de socializare.

La mijlocul anilor 2000, Daniel Strugari-Teglar a fost director al Societății de Gospodărie Comunală și Locativă din Năsăud, unitate ce se ocupa cu utilitățile de apă și canalizare ale orașului, dar și liderul tinerilor social-democrați năsăudeni, cu funcții și în biroul județean, fiind foarte apreciat de toți cei care l-au cunoscut. Ca o ironie a sorții, Daniel Strugari-Teglar avea un frate geamăn, care a decedat în urmă cu 20 de ani, tot în urma unui stop cardiac.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (8 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Raul

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, sincere condoleante familiei si celor ce l-au iubit.

imaginea utilizatorului Vizitatorgheorghe radu

NU MI VINE SA CRED,ASCULTAM CU MULT DRAG PREDICILE D LUI DIN BISERICA DIN KITCHENER,SI PE CEI DRAGI SUFLETULUI MEU,FR VASILE HOZAN ,CORNELUI BARSAN,ANDREI BALULESCU.

imaginea utilizatorului Mircea Croitor

Iar tu Daniel, du-te* până va veni sfârşitul; tu te vei odihni** şi te vei scula iarăşi† odată în partea ta de moştenire, la sfârşitul zilelor. (Daniel 12:13)

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close