Colinde în zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din centrul Năsăudului

-A A +A

Colinde în zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din centrul Năsăudului
  A intrat în tradiție ca, la sfârșitul slujbei religioase din ziua de Crăciun, copii, tineri și adulți să-i colinde pe cei prezenți la biserica ”Sfântul Nicolae”. Și în acest an, Sărbătoarea Nașterii Domnului a fost un prilej de bucurie pentru mulțimea impresionantă de enoriași care s-au adunat luni, 25 decembrie, la biserica din centrul Năsăudului, pentru a asista la slujbă de Crăciun oficiată de preoții parohi Florin Rusu și Lucian Greab. De la cei mai mititei și până la corul ”veteranilor”, toți au impresionat prin colindele interpretate cu suflet, iar faptul că aproape toți colindători au fost înveșmântați în straie populare a lăsat o impresie de neuitat.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului jurist

  Domnule Radu Sirbu,iar trebuie sa vina "astia,juristii" CU DEX-UL sa iti explice cum sta treaba cu cine e SEFUL acolo :))))))))! Exista un singur paroh,adica un singur SEF!!! Hai noroc si sarbatori frumoase!

  imaginea utilizatorului jurist

  Comentariul făcut de mine duminică 3 decembrie 2017, ora 16,09, referitor la organigrama bisericii din centrul urbei s-a făcut cu diacritice. Actualul nu-mi aparține. Mulțumesc pentru apelativul peiorativ „ăștia,juriștii”. La mulți ani și sănătate !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close