|

Poliţia bistriţeană şi-a întărit rândurile cu 6 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina

-A A +A

Poliţia bistriţeană şi-a întărit rândurile cu 6 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina
Miercuri, 27 decembrie a.c., a avut loc repartizarea promoției 2017 de agenți de poliție care au absolvit școlile de profil din Cluj-Napoca și Câmpina. Șefa de promoție a Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”, agentul de poliție Sfrengeu Anamaria, a ales să-și desfășoare activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
După multă muncă, stagii de practică și examene, 6 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina sunt polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Dintre aceștia, 5 sunt din județul nostru și unul din județul Suceava.
Toți au fost repartizați la structurile de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în următoarele 6 luni își vor desfășura activitatea sub coordonarea unui polițist cu experiență, după care vor susține examenul de definitivare în profesie.
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud îi asigură de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-și îndeplini în mod corespunzător atribuțiile ce le revin și le urează mult succes în carieră!

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

 

Aprecierea dvs: - Media: 1 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Mai " militarii lu peste " ... uitati-va la Garda Nationala cum se poarta eghiletii cu un singur snur . Eu stiu ca toti ati dori sa purtati eghileti de ofitzer, cu legatura la reverul hainei ( si nu de subofitzer ) , dar inca mai trebuie sa invatzati ... ca este o distanta foarte mare pana acolo .
Este valabil si la jandarmi, ca si acolo am vazut subofiterii cu eghiletii cu un snur ( adica simplii ) legati la reverul uniformei , ca si ofitzerii ( cu studii superioare , ca cei fara studii superioare n-au acest drept ) .
Repet: uitati-va la militarii din Garda de Onoare si vedeti cum se poarta , adica pe sub si pe dupa umarul drept, agatzat la nivelul umarului, nu la rever .
Pe youtub... puteti urmari defilarea de Ziua Nationala precum si la emisiunile TV cu vizitele importante in stat , ori activitatile festive ...

imaginea utilizatorului Gavrila Moldovan

Felicitări absolvenților. Pe șefa de promoție, cu nume de pe Someșul Mare, o văd peste câtva timp ofițer. Domnule „Cititor de Bistrița” vă informez că polițiștii sunt funcționari publici cu statut special în urma demilitarizării instituției. In acest caz apelativul „militarii lui pește” nu se potrivește.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close