|

Tânăr bănuit de sustragerea unei arme letale și a 71 de cartușe

-A A +A

Tânăr bănuit de sustragerea unei arme letale și a 71 de cartușe
  La data de 28 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras, dintr-o locuință de pe raza localității Rodna, o armă letală și aproximativ 70 de cartușe. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În cadrul cercetărilor efectuate cu operativitate în acest dosar penal, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, au identificat un tânăr de 17 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 decembrie a.c., tânărul ar fi sustras dintr-o locuință din Rodna o armă letală cu glonț, cu destinația vânătoare, și 71 de cartușe, care se aflau într-o cutie metalică destinată păstrării armelor și munițiilor. Arma în cauză, precum și cele 71 de cartușe au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei păgubite. Tânărul cercetat pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor se află sub control judiciar, pentru mai multe infracțiuni de furt calificat, cauză care se află pe rolul Judecătoriei Năsăud. Față de acesta, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Năsăud cu propunere de arestare preventivă. Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close