(FOTO) O casă de pe dealurile comunei Salva s-a făcut scrum, în ajun de An Nou

* în incediu au ars de vii patru oi

-A A +A

(FOTO) O casă de pe dealurile comunei Salva s-a făcut scrum, în ajun de An Nou
  În această seară, în jurul orei 20.30, sătenii din Salva au alertat pompierii de un incendiu la o casă în câmp, construită din lemn, de la marginea localității, aflată mai precis în prelungirea străzii Sub Mocirlă. Pompierii năsăudeni au trimis două autospeciale și o ambulanță SMURD la fața locului, însă aceștia au avut probleme din cauza lipsei sistemului de alimentare cu apă, după ce mașinile de intervenție au nu au putut urca datorită terenului accidentat. Deși au intervenit cu drujbe, topoare și căngi, pompierii nu au putut să mai salveze nimic. În urma incendiului au ars de vii patru oi, animale aflate în staulul de lângă casă, care, potrivit pompierilor, aparținea lui Aurel Urs. Când s-a produs necazul, nimeni nu era acasă. Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care așteaptă expertiza celor de la ISU pentru a vedea dacă a fost vorba de o mână criminală sau de un accident.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 3.7 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close