De la Nostradamus cetire: 2018 va fi un an cumplit !

-A A +A

De la Nostradamus cetire: 2018 va fi un an cumplit !
Abia am intrat în 2018 iar, dacă ar fi să ne raportăm la profețiile celebrului francez Michel de Nostradam, anul nu se anunță deloc unul ușor. Marele învățat ne anunța, în lucrările lui, că anul acesta va izbucni un nou război mondial, Israelul va dispărea, iar natură va continuă să facă ravagii pretutindeni în lume.

Conform catrenelor lui Nostradamus, în 2018, unele țări europene se vor confruntă cu inundații de o amploare impresionantă. Cel mai mult vor avea de suferit, printre altele, Ungaria, Italia și Cehia, dar și Marea Britanie. Pe de altă parte, multe state de pe continentul asiatic or trebui să facă față unor perioade neașteptate de caniculă.

Din păcate, necazurile nu se vor opri aici. Pentru că, potrivit profețiilor marelui învățat, 2018 va fi marcat de numeroase conflicte militare, inclusiv cu utilizarea armei chimice împotrivă populației civile din Irak sau Siria, dar și cu apariția unor nou focat de război în Orientul Mijlociu.

Continentul american se va confruntă, la rândul sau, cu probleme economice. Acest lucru îl va determină pe președintele SUA să renunțe la unele dintre planurile și intențiile sale. Mai mult, el va fi constrâns să "caute ajutor în Est", adică să se încline în față Europei.

Nostradamus a mai prezis că elită mondială va începe să folosească armă climatica. Europa va fi învăluită de o răcire accentuată a vremii.

 

Aprecierea dvs: - Media: 3.4 steluţe (7 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close