|

Masă festivă pentru 34 de cupluri din Ocnița, cu ocazia nunții de aur

-A A +A

Masă festivă pentru 34 de cupluri din Ocnița, cu ocazia nunții de aur
  Sfârșitul lui 2017 a fost marcat la Ocnița de masa festivă organizată de parohia ortodoxă din localitate, cu spijinul Primăriei Teaca, pentru 34 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Asta, după ce în urmă cu două luni aceleași cupluri au primit diplome în biserica ortodoxă din Ocnița. Prezent la eveniment, primarul comunei Teaca, Iustian Muntean, a precizat că va generaliza această sărbătoare în satele comunei, în 2018, a mulțumit sărbătoriților și le-a urat viață lungă cu sănătate.
  A fost cu adevărat ceva unic! Întreaga activitate s-a lăsat învăluită de o emoție care nu se poate descrie. O emoție care plutea în aer, cobora apoi în valuri în sufletele tuturor, pentru a zbura din nou în înaltul Cerului, parcă pentru a se întâlni cu privirea binevoitoare a Bunul Dumnezeu, cu binecuvântarea Lui! Cu atât mai mult ceea ce s-a întâmplat azi la Ocnița capătă dimensiuni uriașe, zidește o temelie de nezdruncinat în ființele noastre doritoare de demnitate și respect!”, a menționat, pe Facebook, Florentin Archiudean, coordonator al Ansamblului folcloric „Cununa Grâului” Ocnița.
  Evenimentul, desfășurat în sala mica a căminului cultural din sat, a fost însoțit de un program artistic susținut de grupul de colindători al Ansamblului folcloric „Cununa grâului’’, condus de doamna cântecului popular bistrițean, Cornelia Ardelean Archiudean.
  foto: Facebook Florentin Archiudean

  Cristina Rusu

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close