|

Spectaculoase focuri de artificii, pe cerul județului, la cumpăna dintre ani

-A A +A

Spectaculoase focuri de artificii, pe cerul județului, la cumpăna dintre ani
  În cele patru orașe și în majoritatea centrelor de comună din județ au avut loc, în noaptea de Revelion, focuri de artificii care de care mai spectaculoase. Anunțați pe rețelele de socializare să fie prezenți în centrul localităților la miezul nopții, mii de bistriţeni au urmărit entuziasmați pe cer, timp de câteva minute, dansul artificiilor în culorile curcubeului.
  Cum era de așteptat, cel mai mare foc de artificii a luminat cerul municipiului Bistrița, locul de întâlnire al bistrițenilor pentru acest eveniment fiind Biserica Evanghelică. După feeria de pe cer, a urmat un spectacol în aer liber, capul de afiș fiind celebra cântăreață Antonia.
  Artificiile au brăzdat cerul și în Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi, dar și în comune precum Târlișua, Căianu Mic, Spermezeu, Rodna, Lechința și Prundu Bârgăului. Ca și la Bistrița, artificiile au fost precedate de urările edililor locali, care s-au întrecut în cuvinte frumoase pentru localnici. După ce spectacolul de pe cer s-a încheiat, oamenii au continuat să se bucure de Revelion, în aer liber, la localuri sau acasă, cu familia și prietenii.
  foto: Facebook Lucian Suciu și Ioan Vlad.

  Cristina Rusu

   

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close