Doina Pană a demisionat din funcţia de ministru al Apelor și Pădurilor

-A A +A

Doina Pană a demisionat din funcţia de ministru al Apelor și Pădurilor
Doina Pană şi-a dat, miercuri, demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, invocând probleme de sănătate. La finalul celui de-al doilea mandat de ministru al Apelor şi Pădurilor (primul a fost în perioada martie – decembrie 2014), Doina Pană consideră că şi-a îndeplinit misiunea şi că prin munca depusă s-au creat premizele pentru „diminuarea spre zero a tăierilor ilegale în România”.
Prin prezenta, vă aduc la cunoştinţă faptul că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activităţii în calitate de ministru. Prin urmare, prin prezenta, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate. Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o şi vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar”, aşa sună demisia înaintată prim-ministrului Mihai Tudose.
Între succesele din cele două mandate de ministru al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană aminteşte Radarul Pădurilor, noul Cod Silvic şi sistemul informatic SUMAL („un sistem unic în Europa, posibil în lume”).

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului contribuabil

Se vorbeste pe la radio Erevan ca demisia s-a produs datorita defrisarilor facute si propuse pe viitor de primarul Drujba in intravilanul Bistritei.

imaginea utilizatorului Balan Marius- ecologist PV

Proprii colegi de la Bucuresti au facut posibil o astfel de demisie. Prin slabirea continua a JUSTITIEI integritatea fizica a doamnei DOINA PANA in lupta cu MAFIA PADURILOR este pusa in pericol.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close