|

Inconștienți la volan, depistați de polițiști pe raza județului

-A A +A

Inconștienți la volan, depistați de polițiști pe raza județului
În noaptea de 2/3 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 29 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza municipiului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
***
La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat în trafic un tânăr de 25 ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, prin Salva, fără a deține permis de conducere. În autoturismul în cauză se afla, în calitate de pasager, o tânără de 24 ani, din Rebrișoara, proprietara autoturismului. Aceasta ar fi încredințat autoturismul tânărului de 25 ani, despre care ar fi știut că nu deține permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close