Sute de steaguri tricolore pe principala arteră rutieră a orașului Năsăud

-A A +A

Sute de steaguri tricolore, pe principala arteră rutieră a orașului Năsăud
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Anul centenarului Marii Uniri a început, în ”orașul academicienilor”, cu pavoazarea principalei artere de circulație cu steaguri tricolore. Echipe ale administrației locale au montat, joi, pe fiecare dintre stâlpii ce străjuiesc Drumul Național 17C câte un steag în roșu, galben și albastru. Edilii consideră gestul nu unul nepărat patriotic, ci mai degrabă de normalitate, care în alte țări vine de la sine și e apreciat de cetățeni. Potrivit acestora, în această lume mereu în schimbare, globalizată, trebuie subliniat aspectul real că suntem un popor milenar, ceea ce se pare că suntem tentați să ignorăm, din păcate.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vasile

  Dacă ar repara si drumul ,ar fi si.mai bine nu sa tot umple stâlpi cu steaguri ,care nu intereseaza pe nimeni

  imaginea utilizatorului Gavrilă Moldovan

  Domnule Vasile pe mine mă interesează. Vin dintr-o familie unde bunicii și părinții mei, în vremuri de restriște și ocupație străină a Văii Sălăuței, respectiv a Ardealului aveau tricolorul ascuns în lada de zestre, cu hainele de biserică, între frunze de calapăr și dumbravnic. Așteptau ziua libertății. Felicitări administrației locale. La mulți ani!

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close