Vezi cine era tânăra care a decedat după accidentul rutier din Tureac

-A A +A

Vezi cine era tânara care a decedat după accidentul rutier din Tureac
foto - Facebook
Tânara care a pierdut lupta cu viața după rănile suferite în urma accidentului rutier petrecut vineri seara pe raza satului Tureac se numea Larisa Bozga și era elevă în clasa a XI-a a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”. Adolescenta în vârstă de 16 ani a murit la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița în noaptea de vineri spre sâmbătă, în ciuda eforturilor depuse de medicii care au intervenit chirurgical. Pe pagina de Facebook a tinerei prietenii și cunoscuții își exprimă din plin durerea: ”Suflet drag și blând, Dumnezeu sa te odihnească” - a transmis Camelia-Monica Nemeș; ”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea.Te-ai retras în lumea celor drepți și buni, suflet bun ce ai fost... Dumnezeu să îți vegheze somnul de veci, buna mea prietenă Larisa Bozga!” - Ioana Tiberia Bîca; ”Nu pot să cred că ai plecat așa repede dintre noi, suflet blând. Dumnezeu să te odihnească în pace. Condoleațe familei!” - Daniela Cosmina.

Tânărul vinovat de producerea accidentelor se află internat, cu răni ușoare, la spitalul din Bistrița, la secția Pediatrie, aflându-se în custodia polițiștilor și urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Crina Sîrb, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar verificările au arătat că autoutilitara avea autorizația de circulație expirată.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close