Ioan Deneș va fi noul ministru al Apelor și Pădurilor

-A A +A

Ioan Deneș va fi noul ministru al Apelor și Pădurilor
foto: Mesagerul de BN
Potrivit stiripesurse.ro, luni social-democraţii au votat, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, ca Ioan Deneş să fie cel care preia Ministerul Apelor şi Pădurilor, după demisia Doinei Pană. Decizia ar fi fost luată cu majoritate de voturi, opunându-se doar preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.
Vicepreședinte al organizației județene Bistriţa-Năsăud a PSD, Ioan Deneș este la al doilea mandat de senator. În 2012 a intrat în Parlament pe listele USL, din partea PNL, iar după ruperea alianței, Deneș a fost primul parlamentar care și-a anunțat trecerea la PSD.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Mai... sunteti de toata groaza ! De ce nu va vedeti voi profesorii astia, de eductie, invatamant si cultura, ca acolo va pricepeti si acolo aveti calificarile necesare bunului mmers al tzarii... ?!

imaginea utilizatorului jurist

Domnule „Cititor de Bistrița”, senatorul Deneș Ioan nu este jurist sau profesor de carieră. El este electrician și subinginer mecanic. Are experiență în management și administrație publică. Funcția de vicepreședinte PSD - BN, senator la al doilea mandat îi dă dreptul să fie numit politic ministru, în orice ramură. In baza algoritmului stabilit se numesc în funcții politice. Meseriașii sunt cei de la nivel de subsecretar de stat în jos.
Decontul pentru calitatea celor care guvernează se face numai cu ocazia alegerilor. Acuma avem pe cine am votat !

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Am priceput asta... dar stau si ma intreb, chiar politic vorbind... n-au cei aflati la butoane, oameni calificati exact in domeniile care trebuie sa le conduca ? Daca n-au, atunci nu stiu ce mai cauta "la butoane " , apoi egal ca-i de stanga ori de dreapta ! De aceia merge foarte prost cu aceste "algoritme"... si mai lasati-le incolo si puneti-va oameni de calitate nu doar "morala" ci si profesionala strict pe deomnii de aplicatie. Asa cred eu ca-i corect si bine ! Nu contesta nimeni calitatile de "oameni" ai celor care au fost si care vor mai fi... dar ne-am cam saturat de amalgamuri de functii , numite doar pe criterii politice .
Ce... nici acuma n-au ei PSD-ALDE un inginer silvic de mediu si ape... sa conduca acest minister ? N-au ei un "rezervist " ( general ) la Interne ... etc. etc. si musai "neprofesionisti " in toate aceste functii de putere ? S.A.M.D...

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close