Să vezi și să nu crezi! În mijlocul iernii, un cireș a înflorit în curtea unui năsăudean

-A A +A

Să vezi și să nu crezi! În mijlocul iernii, un cireș a înflorit în curtea unui năsăudean
  Faptul că avem o iarnă călduroasă cum n-a mai fost alta este întărit de un fenomen ieșit din comun pentru această perioadă a anului, care s-a produs în gospodăria unui locuitor al orașului Năsăud.
  Este vorba despre Valentin Cleja, de pe strada George Coșbuc, în grădina căruia a înflorit un cireș, acum, în ianuarie, în condițiile în care se știe că acest tip de pom fructifer nu înflorește decât în lunile aprilie sau mai.
  Acum trei zile, unei crengi i-au dat mugurii și acum a și înflorit. Și eu, și cunoscuții mei ne-am mirat de acest fenomen al naturii. Nu am mai auzit de așa ceva!”, ne-a spus, luni, Valentin Cleja.
  Cireșul înflorit este o adevărată raritate, deoarece despre acest pom nu s-a mai auzit că ar fi avut vreodată flori iarna. Un miracol natural, un efect izolat al schimbărilor climatice din ultima perioadă, un semn divin, toate aceste ipoteze par să fie valabile pentru a explica misterul cireșului înflorit în plină lună a lui Gerar.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Cum să nu înflorească ciresii in curtea oamenilor buni si vrednici!

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close