|

Tineri bănuiți de sustragerea a zeci de baloți de fân

-A A +A

Tineri bănuiți de sustragerea a zeci de baloți de fân
La data de 9 ianuarie a.c., în cadrul cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Postului de Poliție Lechința au identificat doi tineri, de 16 ani, respectiv 19 ani, ambii din Bungard. Cei doi sunt cercetați pentru faptul că, în perioada 31 decembrie 2017 - 8 ianuarie a.c., ar fi sustras în jur de 90 de baloți de fân, cauzând un prejudiciu de aproximativ 900 lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști. În continuare, cercetările sunt continuate de către Postul de Poliție Lechința, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Eu o sa va spun pe scurt de ceea ce nu sunt lamurit; am fost pe data de 11.01.2018 la sectia de politie, chemat, neştiind ca ma cheama in calitate de martor si din cauza unor baloti pe care nu i-am luat eu si nu stiu despre cine e vorba, dar am fost acuzat ca complice, mi s-a cerut o declaratie precum sa recunosc ca eu sunt vinovatu, am jurat cu mana pe cruce ca n-am furat nimic si n-am dat nici calul altcuiva sau macar caruta, la care agentul de politie a luat un pumnal si mi s-a adresat in felul urmator: ai facut cunostinta cu fasilica, eu i-am zis nu, i-am atras doar atentia ca sunt bolnav, operat de splina, si el mi-a raspuns in felul urmator: imi bag p... in ficatii si splina ta, te bat pana vrem sa auzim ce vrem noi, nu ce vrei tu sa auzim si a inceput sa imi dea palme dupa cap, fiind persoana cu grad de handicap, mi-a rupt o rigla de cap si mi-a dat peste maini si pe palme si peste dosu de la mana pana nu le-am mai simtit, sa scap de ei am zis ca e adevarat tot ceea ce-mi zic ei. Ce trebuie sa fac, ca nu mai stiu?Sunt in ultimul hal, va rog!

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close